flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Macroinstructions > something wrong with proc macro?

Author
Thread Post new topic Reply to topic
decard



Joined: 11 Sep 2003
Posts: 1095
Location: Poland
decard
I have a problem when declaring a local array of POINT structures:

Code:
local apt[NUM]:POINT    


Then I try to load apt's address:

Code:
lea ebx,[apt]    


it gets assembled to
Code:
LEA EBX,[DWORD DS:FFFFE0C0]    


it works OK when I declare for example
Code:
local apt[NUM]:QWORD    
Post 07 Sep 2005, 10:13
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Tomasz Grysztar
Assembly Artist


Joined: 16 Jun 2003
Posts: 7494
Location: Kraków, Poland
Tomasz Grysztar
Oops, this was a bug in the "virtual". Replacing the "virtual" with "virtual at $" in "local" macro resolves the problem, but I have just fixed the bug, too.
Post 12 Sep 2005, 12:18
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
decard



Joined: 11 Sep 2003
Posts: 1095
Location: Poland
decard
thanks Wink
Post 12 Sep 2005, 13:13
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2019, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.