flat assembler
Message board for the users of flat assembler.
 Home   FAQ   Search   Register 
 Profile   Log in to check your private messages   Log in 
flat assembler > Examples and Tutorials > GradientFill example.

Goto page Previous  1, 2, 3
Author
Thread Post new topic Reply to topic
revolution
When all else fails, read the source


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 14584
Location: Planet Dirt

MHajduk wrote:
Honestly, it's quite difficult to me to imagine that you can make any mistakes in your code. I've always received you as a person who can answer immediately presenting a code in the final, perfect form. Wink

Oh how I wish that were true. Then I would never need the edit button. Hehe, newbie mistakes: I make 'em. With every mistake I must surely be learning.

But seriously, the hard part is recognising potential problems before they happen. Once that is done then the rest is all just typing.
Post 03 Apr 2013, 01:42
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
clamicun



Joined: 04 Dec 2013
Posts: 76
Location: Muenster NRW Germany
I think this prog is beautifully written and exellently documentated, but is not working on my computer. It opens a messagebox which says : "Element not found". That is it. I would like to know which element.

The same with CustomFont. It opens and does not do anything. The window has no content except for the color.

What is wrong with my machine?
Post 13 Apr 2014, 10:03
View user's profile Send private message Reply with quote
MHajduk



Joined: 30 Mar 2006
Posts: 5832
Location: Poland

clamicun wrote:
It opens a messagebox which says : "Element not found". That is it. I would like to know which element.

Supposedly, in your system some of DLL libraries are absent.


clamicun wrote:
The same with CustomFont. It opens and does not do anything. The window has no content except for the color.

What is wrong with my machine?

What version of Windows do you use? The original program was tested under Windows 7 Home Premium 64-bit SP1.
Post 15 Apr 2014, 10:01
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Reply with quote
clamicun



Joined: 04 Dec 2013
Posts: 76
Location: Muenster NRW Germany
Win7 Ultimate 32-bit
And I reinstalled it only 3 weeks ago. So I do not thinks there is anything missing.

I just again loaded down your program (above). Same result.
MessageBox "Element not found"
??? what element ?

Actually this machine runs quite well.
For a test I will activate most services - only to know what is going on.
Post 15 Apr 2014, 16:36
View user's profile Send private message Reply with quote
MHajduk



Joined: 30 Mar 2006
Posts: 5832
Location: Poland
Have you compiled it with FASM (which version?) or just tried to run provided executable?

I have compiled the program source with FASM 1.71.17 from 9th February 2014 and everything works perfect on my machine. It must be definitely something on your side what makes the problem.
Post 15 Apr 2014, 16:47
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Reply with quote
clamicun



Joined: 04 Dec 2013
Posts: 76
Location: Muenster NRW Germany
The compiler is 1.71.11. I compiled it with fasmw and fresh.

I forgot to mention that the errormessage is not from the system. It is your " stdcall ErrorRoutine, exit ".
It happens after the first window or when the second window is created.
I have inserted "my own errorroutine in german" to know when it happens.

Yes - it certainly is my machine. I will find out because this is one of the best written and "DOCUMENTATED" progs I have so far seen on the forum. It contains a lot to learn !
Thank you for your immediate answer.
Post 15 Apr 2014, 22:56
View user's profile Send private message Reply with quote
MHajduk



Joined: 30 Mar 2006
Posts: 5832
Location: Poland

clamicun wrote:
The same with CustomFont. It opens and does not do anything. The window has no content except for the color.

If you have problems with fonts, you can try to change FontName from 'Tahoma' to 'Verdana', 'Arial' or anything else.
Post 16 Apr 2014, 10:38
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Reply with quote
Beyond2000!



Joined: 07 Dec 2003
Posts: 2
Hi Bitrake.
RosAsm is still under development by me. René (Betov) retired a few years ago and migrated to Linux as far i remember. Since then, i´m currently maintaining the project on the few time i have. The new Forum is at
http://rosasm.freeforums.org/portal.php
Post 06 Sep 2014, 12:50
View user's profile Send private message Reply with quote
Beyond2000!



Joined: 07 Dec 2003
Posts: 2
Btw. Gradientfill is working fine in WinXP Sp3a
Post 06 Sep 2014, 13:02
View user's profile Send private message Reply with quote
nop



Joined: 01 Sep 2008
Posts: 167
Location: right here left there
beyond2000 congrats on your 1st 2 posts in 11 years Smile
Post 07 Sep 2014, 04:33
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  
Goto page Previous  1, 2, 3

< Last Thread | Next Thread >

Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2005 phpBB Group.

Main index   Download   Documentation   Examples   Message board
Copyright © 2004-2016, Tomasz Grysztar.