flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Main > Default Addressing Size

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Pinecone_



Joined: 28 Apr 2008
Posts: 180
Pinecone_
Is there any way to change the default addressing size if not specified? For example instead of the assembler generating the message Operand Size not specified, assume dword or something?
Post 19 Jan 2009, 10:40
View user's profile Send private message Reply with quote
revolution
When all else fails, read the source


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 17279
Location: In your JS exploiting you and your system
revolution
No. Not unless you want to edit the fasm source code and recompile to make your own special version.
Post 19 Jan 2009, 10:47
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Pinecone_



Joined: 28 Apr 2008
Posts: 180
Pinecone_
As i thought. Thank you for the fast reply. Hmmm... This is kind of a pointless topic, moderators/admins, feel free to delete it Razz
Post 19 Jan 2009, 10:51
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.