flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Heap > just curius about windows vista 32-bit?

Author
Thread Post new topic Reply to topic
senolc_eht



Joined: 22 Mar 2004
Posts: 57
Location: Indonesia
senolc_eht
if i change the ntvdm.exe, Ntio.sys, Ntdos.sys ,Ntvdm.dll ,Redir.exe with that come to xp, are there any chance to run dos application that run in xp but doesn't run in vista?

regard

senolc_eht

_________________
sorry if i always asking.....
Post 26 Feb 2008, 00:43
View user's profile Send private message Yahoo Messenger Reply with quote
edfed



Joined: 20 Feb 2006
Posts: 4240
Location: 2018
edfed
try it and tell us the result.
but i doubt of it, as XP and vista are not the same
visat took more than 5 years to devellop, and in this time, i am sure they rewrite all for the NEW soup to sold
Post 26 Feb 2008, 00:48
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
f0dder



Joined: 19 Feb 2004
Posts: 3170
Location: Denmark
f0dder
Sounds like a really bad idea - and don't even think about it on 64-bit. Probably a much better idea to accept the speed hit and run under dosbox.
Post 26 Feb 2008, 01:34
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.