flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > IDE Development > command line feature request for fasm/fasmw

Author
Thread Post new topic Reply to topic
madmatt



Joined: 07 Oct 2003
Posts: 1045
Location: Michigan, USA
madmatt
I'd like to put in a request for a "command line text option" for fasm/fasmw. You would select "command line text" option from the fasmw menu, then type in the command line parameters you program requires, then compile the code and have fasm insert the command line text when you run the program.
Maybe Tomasz could add this in the next release version.
Post 12 Jan 2008, 16:49
View user's profile Send private message Reply with quote
DOS386



Joined: 08 Dec 2006
Posts: 1901
DOS386
> then type in the command line parameters you program requires

Confused SS-SO Sad

Now we have -M, -P, -D ... I suggest adding -L (listing), and maybe 2 fields , one for D and one for L, into both FASMW and FASMD, but that's the end, I don't want a commandline mess, like for example LD has, in FASM Sad
Post 13 Jan 2008, 05:28
View user's profile Send private message Reply with quote
madmatt



Joined: 07 Oct 2003
Posts: 1045
Location: Michigan, USA
madmatt
Maybe you miss-understood what I'm saying. I'm not saying add another command line option to fasmw. What I'm saying is when developing a console application, I need this feature to keep from juggling console windows and from typing in a console apps parameters each and every time I want to test it.
Post 13 Jan 2008, 08:18
View user's profile Send private message Reply with quote
DOS386



Joined: 08 Dec 2006
Posts: 1901
DOS386
> Maybe you miss-understood what I'm saying.

YES Sad

Good idea to add this to FASMW and FASMD. Smile

_________________
Bug Nr.: 12345

Title: Hello World program compiles to 100 KB !!!

Status: Closed: NOT a Bug
Post 13 Jan 2008, 08:25
View user's profile Send private message Reply with quote
LocoDelAssembly
Your code has a bug


Joined: 06 May 2005
Posts: 4633
Location: Argentina
LocoDelAssembly
OK, but this feature is suitable for IDEs only since the executable formats has no room for default arguments.

What you need is what OllyDbg has at Debug>Arguments.

I'll move this to IDE Development.
Post 13 Jan 2008, 16:18
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.