flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Windows > Changing a button property during initialization

Author
Thread Post new topic Reply to topic
FlaFlaw



Joined: 24 Aug 2007
Posts: 12
FlaFlaw
Hi

Is it possible to change a button property when a program is already opened? I want to disable a button in the .rsrc section... I think it's not possible, but I just want to make sure before creating a Window during the execution.

Thanks

_________________
FlaFlaw
Post 26 Aug 2007, 23:11
View user's profile Send private message Reply with quote
UCM



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 285
Location: Canada
UCM
Try SetWindowLong/GetWindowLong. It will let you change the properties of any window (i.e. works for buttons), so you can GetWindowLong the property, OR with whichever flags you want, and SetWindowLong it back. (I haven't done Windows programming for a while, so I can't provide any specifics, sorry.)
Post 27 Aug 2007, 00:22
View user's profile Send private message Reply with quote
Yardman



Joined: 12 Apr 2005
Posts: 245
Location: US
Yardman
[ Post removed by author. ]


Last edited by Yardman on 04 Apr 2012, 02:45; edited 1 time in total
Post 27 Aug 2007, 00:34
View user's profile Send private message Reply with quote
FlaFlaw



Joined: 24 Aug 2007
Posts: 12
FlaFlaw
Yeah, it's working! Thanks!
Post 27 Aug 2007, 03:32
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on GitHub, YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.