flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Main > Accessing SMBASE register

Author
Thread Post new topic Reply to topic
vid
Verbosity in development


Joined: 05 Sep 2003
Posts: 7105
Location: Slovakia
vid
does anyone have idea how to access SMBASE register?

thanks
Post 30 Jun 2007, 10:36
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger ICQ Number Reply with quote
MazeGen



Joined: 06 Oct 2003
Posts: 977
Location: Czechoslovakia
MazeGen
You mean, how to get its value? From what I read in the manuals, it is not possible.

You don't have control over changing its inital value?
Post 30 Jun 2007, 15:21
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
vid
Verbosity in development


Joined: 05 Sep 2003
Posts: 7105
Location: Slovakia
vid
no, i am creating VMX virtual machine, that will just copy it's parent's environment (from Win32 driver). One of fields to set for VM is SMBASE, so i would like to know how/if it's possible to find it's current value.

I believe (hope) windows doesn't use SMM, but i wanted to include it for completness.
Post 30 Jun 2007, 17:36
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger ICQ Number Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on GitHub, YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.