flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Heap > Are you a senior fasm forumer?

Author
Thread Post new topic Reply to topic
YONG



Joined: 16 Mar 2005
Posts: 8000
Location: 22° 15' N | 114° 10' E
YONG
Enjoy this quiz. Very Happy

1. What is the latest version of fasmlib?
A. 0.4.0
B. 0.5.0
C. 0.6.0
D. Who cares? vid has aborted the development of fasmlib because he has to take good care of his pregnant girlfriend!

2. Which of the following quantities is equivalent to 100%?
A. 99.99%
B. 99.88%
C. 99.44%
D. 99%

3. TG describes himself as "an assembly artist". Why? Because ...
A. he is artistic!
B. he thinks assembly programming is an art.
C. he likes painting.
D. he wants to show his domination - he does not allow any members but himself to use that title/position field!

4. sleepsleep, formerly known as vbVeryBeginner, stopped using his old user name about seven months ago. Why? Because ...
A. he forgot his old password.
B. he was then suffering from insomnia.
C. he no longer does VB programming.
D. he wanted a fresh look - he needs a new identity to spread his Islamic belief!

5. tom tobias is ...
A. a professor of computer science.
B. a TEFL teacher (TEFL = Teach English as a Foreign Language).
C. a real estate agent.
D. a technical support manager.

6. "These asinine pseudo philosophical debates are always a big waste of time." Who said that?
A. Madis731
B. NTOSKRNL_VXE
C. m
D. r22

7. What is/are missing from shoolib (http://board.flatassembler.net/topic.php?t=5225)?
A. Memory management
B. String manipulation
C. ASCII-to-float (and vice versa) conversion
D. rick & 's & rary

8. Which of the following members suggested tom tobias be set to the stake?
A. rugxulo
B. MichaelH
C. vid
D. MHajduk

9. Which of the following members never delivered our plastic bags as promised?
A. 2
B. mrblobles
C. jb
D. MCD

10. YONG's IQ is
A. around 145.
B. around 100.
C. below 60.
D. slightly lower than the average IQ of dolphins.

YONG
Post 07 Apr 2007, 09:38
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
YONG



Joined: 16 Mar 2005
Posts: 8000
Location: 22° 15' N | 114° 10' E
YONG
Here are the answers.

1. B
2. C
3. D
4. D
5. B
6. D
7. D
8. C
9. D
10. D

If you scored 8 out of 10 or above, you are a senior fasm forumer! Laughing

YONG
Post 07 Apr 2007, 09:43
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
tom tobias



Joined: 09 Sep 2003
Posts: 1320
Location: usa
tom tobias
Although I am a senior, i.e. drooling, doting, and senile, I did not succeed in achieving a score of 80%. However, a couple of the questions were misleading, because everyone knows that MCD FAILED US MISERABLY, but, not so many folks realize that Dolphins are extraordinarily talented:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=PubMed&list_uids=2808916&dopt=Abstract
I thought that the only significant omission from this otherwise very elegant quiz concerned Ms. Taken, who was taken by vid to preserve the lofty moral integrity of the forum. I guess I would have included a reference, if I were clever enough to construct a quiz as lovely as this one, concerning the video provided by HyperVista of his outstanding art collection, and his beautiful daughter....
Smile
Post 07 Apr 2007, 10:09
View user's profile Send private message Reply with quote
vid
Verbosity in development


Joined: 05 Sep 2003
Posts: 7105
Location: Slovakia
vid
hey, there is some video of HV's daughter somewhere?
Post 08 Apr 2007, 10:40
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger ICQ Number Reply with quote
revolution
When all else fails, read the source


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 17278
Location: In your JS exploiting you and your system
revolution
I thought the answer to number 3 was option B!
Post 08 Apr 2007, 11:05
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
MHajduk



Joined: 30 Mar 2006
Posts: 6034
Location: Poland
MHajduk
YONG wrote:
10. YONG's IQ is
A. around 145.
B. around 100.
C. below 60.
D. slightly lower than the average IQ of dolphins.
Is it a new method of determining own IQ by public poll? Very Happy
Post 10 Apr 2007, 11:36
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
shoorick



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 1605
Location: Ukraine
shoorick
Quote:

rick & 's & rary

what this mean? (sorry, i do plan to employ a dolphine to teach me a little) Very Happy
Post 10 Apr 2007, 12:49
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
shoorick



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 1605
Location: Ukraine
shoorick
YONG
btw, do you remember you asked me did i use any software to translate chinese? now yes - own Smile


Description:
Filesize: 11.09 KB
Viewed: 3264 Time(s)

list.gif



_________________
UNICODE forever!
Post 10 Apr 2007, 13:04
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
MHajduk



Joined: 30 Mar 2006
Posts: 6034
Location: Poland
MHajduk
shoorick, make proper thread in "Projects and Ideas" section. Smile
Post 10 Apr 2007, 13:09
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
shoorick



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 1605
Location: Ukraine
shoorick
i'm not sure: at first i has russian interface (and text-file it uses as database also have russian explanation of chinese words) - unusable to those who do not know russian. at second it is not finished yet to post - i have to do some there inside, so, possible later Wink a while you can get "pre-sources" on http://shoorick.ho.com.ua/projects.html
Post 10 Apr 2007, 13:19
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
YONG



Joined: 16 Mar 2005
Posts: 8000
Location: 22° 15' N | 114° 10' E
YONG
revolution wrote:
I thought the answer to number 3 was option B!

My answers are "suggested" answers only.

The quiz was supposed to be fun - No need to take it so seriously! Smile

shoorick wrote:
what this mean?

shoolib = shoo + lib = shoorick's library

Q.2 wrote:
2. Which of the following quantities is equivalent to 100%?
A. 99.99%
B. 99.88%
C. 99.44%
D. 99%

Refer to http://board.flatassembler.net/topic.php?t=6669
rugxulo wrote:
George W. Bush is 99.44% guaranteed to not be the next president (two term limit).

Smile
YONG
Post 11 Apr 2007, 07:51
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
shoorick



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 1605
Location: Ukraine
shoorick
Quote:

shoolib = shoo + lib = shoorick's library

AAAAA Very Happy yes, you are right Smile but there are three correct answers, because shoolib has no memory management and has no float to ascii function (ascii to float only yet) Wink
Post 13 Apr 2007, 04:33
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
YONG



Joined: 16 Mar 2005
Posts: 8000
Location: 22° 15' N | 114° 10' E
YONG
@shoorick: No need to take the quiz so seriously - it was just for fun. And I think you should put your latest translation software and the addins that you created previously at one place, say, the shoolib thread under Projects and Ideas. This would allow fasm forumers to have easy access to your resources. Smile

YONG
Post 13 Apr 2007, 12:36
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
shoorick



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 1605
Location: Ukraine
shoorick
ok, i'll look what can i do about sources Wink but about quiz - you have 1:0 against me, because i've been searching in the dictionary what "rick" may mean Very Happy Very Happy Very Happy
Post 13 Apr 2007, 13:32
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.