flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > OS Construction > VBE LFB x86-64 trouble

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Niels



Joined: 17 Sep 2006
Posts: 255
Niels
Hello every other,

I try filling the LFB, from within a 64-bit segment (.L=1)
So far it is only rebooting the computer.

Is there some kind of incompatibility using VESA in Longmode?

Niels.
Post 17 Sep 2006, 07:34
View user's profile Send private message Reply with quote
Niels



Joined: 17 Sep 2006
Posts: 255
Niels
Of course I hope it ends up being my error all along Smile
Post 17 Sep 2006, 08:06
View user's profile Send private message Reply with quote
Niels



Joined: 17 Sep 2006
Posts: 255
Niels
For those who know C, this could be an inspiring resource, of course for ASM purpose.

http://www.gelato.unsw.edu.au/lxr/source/drivers/video/
Post 17 Sep 2006, 12:47
View user's profile Send private message Reply with quote
Niels



Joined: 17 Sep 2006
Posts: 255
Niels
Post 27 Sep 2006, 15:29
View user's profile Send private message Reply with quote
Niels



Joined: 17 Sep 2006
Posts: 255
Niels
Solved BTW.

Niels
Post 18 Oct 2006, 06:40
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.