flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Main > fsave

Author
Thread Post new topic Reply to topic
comrade



Joined: 16 Jun 2003
Posts: 1137
Location: Russian Federation
comrade
I am having trouble using this instruction:

Code:
fsave fpu

fpu rb 108
    


tells me invalid operand. I tried fpusave [fpu], but that didnt work either

i am running fasm v1.52

_________________
comrade (comrade64@live.com; http://comrade.ownz.com/)
Post 29 May 2006, 01:00
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number Reply with quote
comrade



Joined: 16 Jun 2003
Posts: 1137
Location: Russian Federation
comrade
This is insane. I had to do this (considering the fasm source checked operand_size==0, which is really weird??!):

Code:
fsave [fpu]

fpu: rb 108
    


note the colon after the declaration of the fpu label
Post 29 May 2006, 01:03
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number Reply with quote
okasvi



Joined: 18 Aug 2005
Posts: 382
Location: Finland
okasvi
Same here with 1.66
Post 29 May 2006, 06:07
View user's profile Send private message MSN Messenger Reply with quote
Tomasz Grysztar
Assembly Artist


Joined: 16 Jun 2003
Posts: 7724
Location: Kraków, Poland
Tomasz Grysztar
Post 29 May 2006, 08:15
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.