flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Macroinstructions > Does it possible to split the string, passed to the macro

Author
Thread Post new topic Reply to topic
shoorick



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 1607
Location: Ukraine
shoorick
Hi!
I have a long string and want to pass it to the macro as a single parameter.
Is there some way to split it into the parts, so then I can place it on some lines?

eg.
Code:
mymacro \
  "aaaaaaaaaa" & \
  "bbbbbbbbbb"    

instead of
Code:
mymacro \
  "aaaaaaaaaabbbbbbbbbb"    


Thanks!

_________________
UNICODE forever!
Post 01 May 2005, 15:12
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
shoorick



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 1607
Location: Ukraine
shoorick
is it right? :
Code:
mymacro \ 
  <"aaaaaaaaaa", \ 
  "bbbbbbbbbb">    

(my code is not ready yet so i can not check a while)
Post 01 May 2005, 18:00
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
shoorick



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 1607
Location: Ukraine
shoorick
yes! works! self-service Very Happy
Post 01 May 2005, 18:13
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.