flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Windows > invalid DLL windows problem

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Big Red



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 43
Big Red
Hi
I recently wrote a DLL using FASM v1.56. It works generally, but on someone's system, the message:
Windows won't ATYPEX.DLL because it is "not a valid Windows image."

is posted upon loading the DLL.

The only particularities about this DLL are that the "export" section is empty. Any ideas on what may be the problem (or is it just that)?
Post 25 Feb 2005, 16:26
View user's profile Send private message Reply with quote
Big Red



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 43
Big Red
also, the problem is only apparent in Windows XP Professional for some reason, and it happened with two different DLLs I programmed with Fasm 1.56.

any ideas? I'd be grateful for any info.
Post 26 Feb 2005, 00:21
View user's profile Send private message Reply with quote
liteonish



Joined: 24 Feb 2005
Posts: 26
liteonish
Well, I'm on XP and my executables don't work if I have an empty section, so try taking it out.

_________________
I just own that much.
Post 26 Feb 2005, 03:11
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Big Red



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 43
Big Red
yeah, that pretty much did it (though I put entries in the section instead of deleting it).

thanks for the reply.
Post 26 Feb 2005, 17:01
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.