flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Compiler Internals > bug.. virtual pe

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Tukang Paip



Joined: 09 Jun 2004
Posts: 11
Location: Malaysia
Tukang Paip
the code below raised exception
Code:
virtual at 0
format PE
end virtual
    


while other formats not, e.g
Code:
virtual at 0
format ELF
end virtual
    


*note* tried with fasm 1.54 under xp pro sp2.
Post 29 Aug 2004, 05:33
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger Reply with quote
Tommy



Joined: 17 Jun 2003
Posts: 489
Location: Norway
Tommy
When I try the first one in fasm 1.55, the assembler hangs... (An error message should occur... Try them Privalov, the results are strange... :S)
Post 29 Aug 2004, 06:56
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Tomasz Grysztar



Joined: 16 Jun 2003
Posts: 7725
Location: Kraków, Poland
Tomasz Grysztar
1.55? No more.
Post 29 Aug 2004, 07:16
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Tommy



Joined: 17 Jun 2003
Posts: 489
Location: Norway
Tommy
Okey, I downloaded the newest release of 1.55 now, and everything works fine... Wink
Post 29 Aug 2004, 07:40
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Tukang Paip



Joined: 09 Jun 2004
Posts: 11
Location: Malaysia
Tukang Paip
thanks
Post 04 Sep 2004, 07:33
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.