flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Windows > Fasm 1.73 getcursorpos in 64 bits not work?

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 815
Roman
I always get 0 getcursorpos.
Post 05 Dec 2019, 16:56
View user's profile Send private message Reply with quote
revolution
When all else fails, read the source


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 17671
Location: In your JS exploiting you and your system
revolution
Show your code.
Post 05 Dec 2019, 17:15
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 815
Roman
Invoke GetCursorPos, Mous

Mous POINT
Post 05 Dec 2019, 17:27
View user's profile Send private message Reply with quote
revolution
When all else fails, read the source


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 17671
Location: In your JS exploiting you and your system
revolution
Did you check that the return value is true? If it was false what was the error code?

You might have other code that is overriding the value in Mous.

There could be a million things that are causing your problem.

Show us a minimal example of code that we can compile. Then we can help you to find the problem.
Post 05 Dec 2019, 17:35
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 815
Roman
Rax = 0 after Getcursorpos.
I look in Ida pro
Post 05 Dec 2019, 18:19
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on GitHub, YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.