flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > MenuetOS > HDD Problems

Author
Thread Post new topic Reply to topic
megabite1



Joined: 11 Jul 2004
Posts: 1
megabite1
I know there are a lot of posts about problems getting MeOS confuigured to read off the HDD, but known have sovlved my problem. What's wrong is when I change settings in Setup and hit Apply, I don't think they really Apply. Because if I close it and open it again, the changes are back to default? Is this just me? Do I have to keep Setup open? Also I am trying to get Menuet to read the small FAT32 partition I made to house some applications. The partition is the 3rd partition on my drive after NTFS and ext3. I assume all I need to do is turn on LBA read, but when I hit apply, I don't think it takes effect. Also, can I just put an app like the Doom .wad on the partition and run it from there? Thanks.
Post 12 Jul 2004, 03:24
View user's profile Send private message Reply with quote
vhanla



Joined: 20 May 2004
Posts: 30
Location: Peru
vhanla
I also had the problem, but I solved this way, bcoz I realized
that...
My first partition must be Fat32
my HDD IDE must be 0

and one thing, setup from menuetos doesnt show the status it only
give us the options to change, but it was in older distros I guess....
Post 12 Jul 2004, 20:15
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.