flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Compiler Internals > [SOLVED]BUG?

Author
Thread Post new topic Reply to topic
l4m2



Joined: 15 Jan 2015
Posts: 648
l4m2
Code:
aSIZE=1024
macro Paint x,y,id {
  lea edx,[edi+(id)*4096-128-aSIZE*4]
  bufPaint x,y,edx
}
Paint vx,120,0    
Output
Code:
LEA EDX,[EDI-1000]    


Last edited by l4m2 on 01 Mar 2015, 14:08; edited 1 time in total
Post 01 Mar 2015, 13:57
View user's profile Send private message Reply with quote
l4m2



Joined: 15 Jan 2015
Posts: 648
l4m2
if simplified like this it's well ...
Post 01 Mar 2015, 14:02
View user's profile Send private message Reply with quote
revolution
When all else fails, read the source


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 17328
Location: In your JS exploiting you and your system
revolution
I see no such thing here. After removing the bufPaint line which you didn't show the definition for:

LEA EDX,[EDI-0x1080]
Post 01 Mar 2015, 14:04
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
l4m2



Joined: 15 Jan 2015
Posts: 648
l4m2
My mistake
Post 01 Mar 2015, 14:07
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.