flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Windows > Ha-ha ! Fasm init Mantle API !!!

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 605
Roman
И я первый Fasm-Бандит у кого есть инициализация Mantle API !!! До официального выхода Mantle SDK !

Инициализация пока проще чем у Directx 11 , всего в 2 функции и 3-я создания девайса. У девайса есть для заполнения небольшая структура в 5 параметров. Пока инициализация Mantle API намного проще в отличии DX 11
А вот и пруф:
https://www.youtube.com/watch?v=pikzDjp8CeA&feature=youtu.be

PS: Знаю, знаю многие скажут рано радуешся и чему радоваться это только инициализация и все. Соглашусь, но все равно чувствую себя улетно Smile
Post 24 Mar 2014, 17:07
View user's profile Send private message Reply with quote
LocoDelAssembly
Your code has a bug


Joined: 06 May 2005
Posts: 4633
Location: Argentina
LocoDelAssembly
Can you post the code? Also, some English would be great because I almost considered this thread as generated by a spam bot. Smile (Besides this forum IS in English)
Post 24 Mar 2014, 18:12
View user's profile Send private message Reply with quote
sid123



Joined: 30 Jul 2013
Posts: 340
Location: Asia, Singapore
sid123
Cool. So when should we see a game using the Mantle API and some English? Smile And DirectX is BS btw.
I hope that Roman was in half sleep when he/she was writing this post,
You ok man?
Post 27 Mar 2014, 12:31
View user's profile Send private message Reply with quote
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 605
Roman
sid123
I am ok.
Post 30 Mar 2014, 17:06
View user's profile Send private message Reply with quote
tthsqe



Joined: 20 May 2009
Posts: 730
tthsqe
Loco, I think Russian is more comfortable for Roman.
Roman, could you try describe what you have in English?
I also can understand Korean - do you know Korean?
Post 30 Mar 2014, 18:26
View user's profile Send private message Reply with quote
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 605
Roman
tthsqe
funnily Korean Smile
Post 31 Mar 2014, 02:50
View user's profile Send private message Reply with quote
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 605
Roman
I certainly do not know,yes may or may not , Mantle API now, has troubles 32 bit .
All new games Battlefield 4 , Thief 4 , Star Swarms benchmark all work on Mantle 64 bit.
My friend run my InitMantle 32 bit on Windows 8.1 x64 bit and not see black full screen !
I run my InitMantle 32 bit on Windows 7 x64 bit and see black full screen !
Post 31 Mar 2014, 02:55
View user's profile Send private message Reply with quote
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 605
Roman
Please test my Init Mantle.
You see black fullscreen, wait 2 seconds and press enter.

For test you must have Catalyst 14.3 Windows 7 32 bits or 64 bits and AMD Radeon 7000 series up to R290.
Please write seen you black fullscreen or not !
PS: Its no april joke ! I seriously
Post 01 Apr 2014, 16:16
View user's profile Send private message Reply with quote
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 605
Roman
Post 01 Apr 2014, 16:20
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.