flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Windows > Windows debugger

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Fixit



Joined: 22 Nov 2012
Posts: 161
Fixit
Does anyone here use Windbg ?

I am having problems with it seeing where the symbols are stored.
Post 28 Dec 2012, 03:09
View user's profile Send private message Reply with quote
revolution
When all else fails, read the source


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 17279
Location: In your JS exploiting you and your system
revolution
More information please?

Are you using the .fas mode for assembling?

Which program are you using to embed the symbols in the object/exe file?
Post 28 Dec 2012, 03:14
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Fixit



Joined: 22 Nov 2012
Posts: 161
Fixit
I am using masm to include debug info.
Post 28 Dec 2012, 05:16
View user's profile Send private message Reply with quote
revolution
When all else fails, read the source


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 17279
Location: In your JS exploiting you and your system
revolution
Do you mean you are using the linker that comes with masm to link your fasm generated object file with something? Or are you asking about a masm assembly file and not using fasm at all?

We still don't know what you are doing. If you could provide more details we might be able to help you.
Post 28 Dec 2012, 05:53
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.