flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Windows > Tabulation in command line parameters

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Sasha



Joined: 17 Nov 2011
Posts: 93
Sasha
There is an example of handling the command line parameters and there is a test on the "tab" symbol. Do we really need to do this ? When does the "tab" (09h) symbol can occur in the command line ?
Post 11 Jul 2012, 21:55
View user's profile Send private message Reply with quote
LostCoder



Joined: 07 Mar 2012
Posts: 22
LostCoder
When program launched through call to WinExec or ShellExecute or something else. Many shell maker's use this functions to run console utilities. There is also Ctrl+Tab and Alt+Num combinations allowed in some input controls.
Post 12 Jul 2012, 11:26
View user's profile Send private message Reply with quote
Sasha



Joined: 17 Nov 2011
Posts: 93
Sasha
Ctrl+tab and Alt+Num are the combinations to press on keyboard, but then them will be translated and passed to the program like characters, because command line is a character string. I'll test this.
Post 12 Jul 2012, 13:27
View user's profile Send private message Reply with quote
Sasha



Joined: 17 Nov 2011
Posts: 93
Sasha
Ok, I've test it. Every symbol can be passed in command line with ShellExecute.
Post 12 Jul 2012, 14:30
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.