flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Macroinstructions > Problem with 64-bit Invoke Macro

Author
Thread Post new topic Reply to topic
madmatt



Joined: 07 Oct 2003
Posts: 1045
Location: Michigan, USA
madmatt
This works correctly:
Code:
invoke  MessageBox, 0, "Testing", 0, MB_OK    

This crashes the application:
Code:
invoke  MessageBox, 0, <"Testing",10,13>, 0, MB_OK    

_________________
Gimme a sledge hammer! I'LL FIX IT!
Post 22 Dec 2011, 18:47
View user's profile Send private message Reply with quote
Tomasz Grysztar
Assembly Artist


Joined: 16 Jun 2003
Posts: 7714
Location: Kraków, Poland
Tomasz Grysztar
It was only the problem of extended headers (with win32a.inc it was working correctly). Anyway, I'm uploading the updated fasmw package with a fix.
Post 22 Dec 2011, 22:40
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
madmatt



Joined: 07 Oct 2003
Posts: 1045
Location: Michigan, USA
madmatt
Ok, Thanks!
[EDIT] seems to be fixed!, good work!
Post 23 Dec 2011, 01:30
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.