flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Heap > installing tcp/ip (with amd pcnet) on windows NT 3.1

Author
Thread Post new topic Reply to topic
b1528932



Joined: 21 May 2010
Posts: 287
b1528932
Have anyone of you ever managed to install network on windows NT 3.1 (yes, the oldest one with NT kernel)?
Im having problems with it, i use virtualbox and selected amd pcnet device, but windows seems not to recognize it. It has a driver on list, but its not working, im getting errors after installing tcp/ip, like 'unable to open stream to ip'.

I want to have this working, as nt 3.1 has the oldest kernel and it already helped me in understanding some internals of newer versions.
Post 25 Apr 2011, 13:39
View user's profile Send private message Reply with quote
Enko



Joined: 03 Apr 2007
Posts: 678
Location: Mar del Plata
Enko
wmvare come with special drivers that you need to install in the emulated OS (host os?), so then you can create a network beetween your os, and the emulated

never used virtualbox, but perhaps you should look in the instalation directery if there is an ISO with tools for the emulated os.
Post 25 Apr 2011, 16:10
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.