flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Windows > polish fonts in menu

Author
Thread Post new topic Reply to topic
viki



Joined: 03 Jan 2006
Posts: 40
Location: Czestochowa, Poland
viki
I have a resource prepared like that but there is not polish fonts in compiled program.

Code:
resource  _appMenus,M_MAIN,LANG_POLISH,_menuMain 
    


Code:
menu  _menuMain
  menuitem '&Plik',0,MFR_POPUP
  menuitem  '&Nowy' _    'Ctrl + N',MI_NEW,0
  menuitem  'O&twórz ...' _   'Ctrl + E',MI_OPEN,0
  menuitem  '&Zapisz' _   'Ctrl + S',MI_SAVE,0
  menuitem  'Zapisz &jako'    ,MI_SAVEAS,0
  menuseparator
  menuitem  '&Wyj[cie' _   'Alt + X',MI_EXIT,MFR_END   
    


probably I had to change a code page, but how to do this?
Post 21 Mar 2006, 08:46
View user's profile Send private message Reply with quote
shoorick



Joined: 25 Feb 2005
Posts: 1607
Location: Ukraine
shoorick
try to include '\fasm\include\encoding\win1250.inc' to override du
Post 21 Mar 2006, 09:40
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
viki



Joined: 03 Jan 2006
Posts: 40
Location: Czestochowa, Poland
viki
thanks a lot shoorick this solved my problem
Post 21 Mar 2006, 10:09
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.