flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Windows > combobox lose text.

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 1251
Roman
win api.
i put text in combobox, then minimize window and maximize and combobox empty !
What is problem ?
https://www.youtube.com/watch?v=aDdFJdeiqrQ&ab_channel=Roman8139
Post 15 Jul 2022, 06:14
View user's profile Send private message Reply with quote
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 1251
Roman
invoke SendMessage,[combo10],wm_gettext,2,txt return always null in txt
Another combos work fine.
Post 15 Jul 2022, 06:16
View user's profile Send private message Reply with quote
macomics



Joined: 26 Jan 2021
Posts: 652
Location: Russia
macomics
It would be better to send the code for creating your ComboBox instead of the stuff on the video. No one will guess where you made a mistake.
Post 15 Jul 2022, 08:19
View user's profile Send private message Reply with quote
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 1251
Roman
My mistake I create several combobox!
When I pressed button User Dll, I get several clicks.
And my Dll several times call Function createcombo.

First time I very weird this.
I not have problem with combobox, any time.
Until today.
Post 15 Jul 2022, 09:28
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on GitHub, YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.