flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Macroinstructions > problem with match on symbols ? # ! =

Author
Thread Post new topic Reply to topic
Roman



Joined: 21 Apr 2012
Posts: 1251
Roman
How fix this problem ? And it is posible ?
I want using in macro fmem ?xmm2 or !xmm2 or #xmm2

Code:
match =!X, args \{ comiss xmm0, X \} ;fasm ignored this symbol and do empty
match =?X, args \{ comiss xmm0, X \} ;fasm ignored this symbol and do empty
match =#X, args \{ comiss xmm0, X \} ;fasm ignored this symbol and do empty
match =&?X, args \{ comiss xmm0, X \} ;fasm ignored this and do empty
match =&=X, args \{ comiss xmm0, X \} ;fasm ignored this and do empty
    
Post 24 Jun 2022, 12:55
View user's profile Send private message Reply with quote
DimonSoft



Joined: 03 Mar 2010
Posts: 1081
Location: Belarus
DimonSoft
! and ? are valid characters for an identifier, so the preprocessor will only see a single token, !X or ?X.

# has special meaning inside macroinstructions.
Post 25 Jun 2022, 17:17
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on GitHub, YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.