flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Main > how to invoke from registers ?

Author
Thread Post new topic Reply to topic
xDOBORAx



Joined: 09 Jun 2013
Posts: 24
xDOBORAx
im loading dll on runtime and finding functions with GetProcAddress
how to invoke from eax register ?
im getting error "operand size not specified"
invoke eax,'c:\test.txt',0x40000000 or 0x80000000,0,0,2,7,0
same with
invoke dword eax,'c:\test.txt',0x40000000 or 0x80000000,0,0,2,7,0
seems invoke macro is putting 'dword' in [] with 'eax'[/code]

_________________
Image


Last edited by xDOBORAx on 11 Aug 2013, 22:33; edited 1 time in total
Post 11 Aug 2013, 20:42
View user's profile Send private message Reply with quote
JohnFound



Joined: 16 Jun 2003
Posts: 3500
Location: Bulgaria
JohnFound
What version of FASM you are using?
Post 11 Aug 2013, 22:00
View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number Reply with quote
xDOBORAx



Joined: 09 Jun 2013
Posts: 24
xDOBORAx
1.70.03
does this matter ?
Post 11 Aug 2013, 22:34
View user's profile Send private message Reply with quote
bitRAKE



Joined: 21 Jul 2003
Posts: 2829
Location: dank orb
bitRAKE
Use stdcall - invoke is always indirect.

_________________
¯\(°_o)/¯ unlicense.org
Post 11 Aug 2013, 22:42
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
xDOBORAx



Joined: 09 Jun 2013
Posts: 24
xDOBORAx
ok ill check it out
Post 12 Aug 2013, 08:09
View user's profile Send private message Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.