flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

flat assembler > Feedback > Slow response from Fasm forum server...

Goto page Previous  1, 2, 3
Author
Thread Post new topic Reply to topic
kohlrak



Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1421
Location: Uncle Sam's Pad
3:23 AM GMT -5 Hours... The website will not show up at all. So, i make it appear i live in germany or something and now the site is working perfectly, but only when i am using this thing. (I know most of us here know what i'm talking about but i'm not saying what it is because it can be used to prevent banning and i'm not planning on advertising it to a bunch of peoplw who want to destroy this place.) So, it's not the SQL server, it's not the server for HTTP specifically, but what it is is IP filtering. The site's performance changes for each IP for each time of the day. I'm sure the mods and tomasz can see that my IP has changed for this post.
Post 03 Jul 2007, 07:26
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger Reply with quote
kohlrak



Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1421
Location: Uncle Sam's Pad
(seperate reply to preserve IP in previous reply)

Odd... now it's 3:44 and that thing i was using stopped working and now it works for my normal connection. What in the world?
Post 03 Jul 2007, 07:44
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  
Goto page Previous  1, 2, 3

< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2018, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.