flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

flat assembler > Feedback > Received Topic Reply Notification but no new reply

Author
Thread Post new topic Reply to topic
YONG



Joined: 16 Mar 2005
Posts: 8000
Location: 22° 15' N | 114° 10' E
I received a "Topic Reply Notification" email message dated June 25
regarding my topic "Reverse the order of bytes of an array" in the DOS forum.

However, the last post was by me on June 4 and there have been no new replies since then.

Is there something wrong with the auto-notification feature of this board?
Just wonder.

YONG
Post 26 Jun 2005, 07:11
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Tomasz Grysztar
Assembly Artist


Joined: 16 Jun 2003
Posts: 7008
Location: Kraków, Poland
Somethings definitely wrong with auto-notification feature, it either doesn't work, or sends invalid notifications. I will look into this problem and if I cannot fix it, I will disable this feature at all.
Post 10 Jul 2005, 17:41
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
YONG



Joined: 16 Mar 2005
Posts: 8000
Location: 22° 15' N | 114° 10' E
Thanks for your attention.

YONG
Post 11 Jul 2005, 06:28
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2018, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.