flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

flat assembler > Feedback > Redundant "/td>" appended to File size

Author
Thread Post new topic Reply to topic
YONG



Joined: 16 Mar 2005
Posts: 8000
Location: 22° 15' N | 114° 10' E
I notice that this "/td>" bug occurs only in graphic/picture file attachments
but not in attachments of other file formats, say, zip or txt.

Is this a phpbb bug or something else?

YONG


Description:
Filesize: 12.21 KB
Viewed: 2943 Time(s)

ScnNew.gif


Post 11 May 2005, 11:57
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
YONG



Joined: 16 Mar 2005
Posts: 8000
Location: 22° 15' N | 114° 10' E
One more point.

This bug seems to have existed for a long time. See the screen dump of
a post dated Jan 16, 2004.

YONG


Description:
Filesize: 13.49 KB
Viewed: 2940 Time(s)

ScnOld.gif


Post 11 May 2005, 11:59
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
jas20



Joined: 23 Sep 2004
Posts: 41
Location: Australia
I don't see that on subSilver.

I think it is template bug. That template would cause that one any picture attachment (enen if it is an old post).

Jas20
Post 12 May 2005, 05:57
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
YONG



Joined: 16 Mar 2005
Posts: 8000
Location: 22° 15' N | 114° 10' E
I am still using phpVB2, but now I no longer see this bug.

I think it has been fixed (by site admin). Question

YONG
Post 15 May 2005, 08:48
View user's profile Send private message Visit poster's website Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2018, Tomasz Grysztar.

Powered by rwasa.