flat assembler
Message board for the users of flat assembler.

Index > Feedback > login problem

Author
Thread Post new topic Reply to topic
fasm9



Joined: 19 Jun 2003
Posts: 439
fasm9
Hi,

i think something is wrong with login.
i.e., even if i done log-out, but still forum said still i am log-on.

i have no login problem before, is this only happen to me?

--
Post 16 Sep 2003, 21:42
View user's profile Send private message Reply with quote
JohnFound



Joined: 16 Jun 2003
Posts: 3502
Location: Bulgaria
JohnFound
It's happen all the time for me, when I work from my job. But I am behind some stupid firewall, that don't refresh caches at all, so I must press Ctrl+F5 all the time. Try this, it may help.
Post 16 Sep 2003, 21:46
View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number Reply with quote
Blag



Joined: 04 Jul 2003
Posts: 90
Location: Perú
Blag
Me too.....same problem at work.
It's ok from my home.......so it's just a firewall issue. Evil or Very Mad

_________________
Alvaro Tejada Galindo
SinglePath games design
http://www.iespana.es/singlepath
Post 16 Sep 2003, 22:00
View user's profile Send private message MSN Messenger Reply with quote
Display posts from previous:
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


< Last Thread | Next Thread >
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Copyright © 1999-2020, Tomasz Grysztar. Also on GitHub, YouTube, Twitter.

Website powered by rwasa.